H&H Computing Amsterdam

H&H Computing

Computer reparaties

Starttarief

€ 15,-

Onderzoek

€ 20,-

Virus verwijderen

€ 25,-

Malware/ Spyware verwijderen

€ 25,-

Herinstallatie Windows

€ 50,-

Installatie Antivirus (alleen bij virusvrij systeem)

€ 15,-

Opschonen systeem

€ 20,-

Verhelpen foutmeldingen

Offerte

Hulp bij computer crash

Offerte

Vervangen systeemcomponenten  (exclusief componenten)

€ 15,-

Schoonmaken desktop (inclusief aanbrengen nieuwe koelpasta)

€ 20,-

Schoonmaken laptop (inclusief aanbrengen nieuwe koelpasta)

€ 65,-

Back-up maken

€ 15,-

Data recovery HDD/ USB


Data recovery tot 250GB

€ 35,-

Data recovery tot 500GB

€ 65,-

Data recovery tot 1TB

€ 95,-

Data recovery tot 2TB

€ 145,-

Compleet systeem op maat gemaakt

Offerte

Bij H&H Computing zijn we er van overtuigd dat u altijd goedkoper uit bent met vooraf bepaalde prijzen dan dat u de reparatie laat uitvoeren door een reparateur met een uur- of kwartiertarief. Uit onze ervaring is gebleken dat de meeste reparaties niet binnen 1,5 uur zijn uitgevoerd.

Voorbeeld:

Stel uw systeem is besmet met een virus. Wij van H&H Computing, scannen met minimaal 5 verschillende virusscanners die afzonderlijk 2 uur bezig zijn met het zoeken naar bedreigingen. Komen we op 10 uurtjes arbeid, rekent u zelf maar uit.

Wij werken niet zoals de meeste reparatie aanbieders met een uur- of kwartiertarief. Bij ons betaalt u alleen voor het geleverde werk.

Prijzen zijn inclusief BTW

Direct regelen

Op het moment dat wij uw computer in ontvangst mogen nemen, worden er startkosten in rekening gebracht. Deze kosten zullen ook worden doorgevoerd als er geen reparaties worden uitgevoerd.

Als niet direct bekend is wat het probleem met uw systeem is, starten wij een onderzoek. Bij goedkeuring reparatie na dit onderzoek, vervallen deze kosten. Het onderzoek doen wij niet op locatie.

Het verwijderen van een virus is een tijdrovend project. Wij doen dit niet op locatie.

Het verwijderen van malware en of spyware is een tijdrovend project. Wij doen dit niet op locatie.

Wij installeren alleen legitieme versies van Windows. Mocht u niet in het bezit zijn van een geldige licentie, dan kunnen wij dit voor u aanschaffen. Wij doen dit niet op locatie.

Wij installeren een antivirus programma alleen op een gezonde computer. Als bij installatie blijkt dat het systeem toch is besmet, zullen wij de kosten voor het verwijderen van de besmetting in rekening moeten brengen.

Het opschonen van uw systeem kan bij regelmatig onderhoud prima op locatie worden uitgevoerd. Als uw systeem langer dan 6 maanden niet is opgeschoond, zullen wij dit proces op onze werkplaats moeten uitvoeren.

Bij foutmeldingen moeten wij eerst onderzoeken waar precies het probleem zit. Na het onderzoek sturen (mailen) wij een offerte. Mocht u er hierna toch voor kiezen door iemand anders de reparatie te laten uitvoeren dan zullen wij de startkosten en onderzoekskosten in rekening brengen.

Bij een computercrash moeten wij eerst onderzoeken waar precies het probleem zit. Na het onderzoek sturen (mailen) wij een offerte. Mocht u er hierna toch voor kiezen door iemand anders de reparatie te laten uitvoeren dan zullen wij de startkosten en onderzoekskosten in rekening brengen.

Mocht er een onderdeel in uw computer niet meer werken dan kunnen wij dit natuurlijk vervangen. De kosten zijn exclusief de kosten voor het te vervangen onderdeel. Afhankelijk van de te vervangen component kunnen wij dit uitvoeren op locatie.

De binnenkant schoonmaken van uw pc doen wij alleen in onze werkplaats. Na het stofvrij maken van de computer brengen wij ook een A-kwaliteit koelpasta aan op de processor.

De binnenkant schoonmaken van uw laptop doen wij alleen in onze werkplaats. Na het stofvrij maken van de computer brengen wij ook een A-kwaliteit koelpasta aan op de processor.

Bij het herinstalleren van een nieuw besturingssysteem gaan al uw gegevens verloren. Wij kunnen, voordat we de schijf wissen, een back-up maken van al uw belangrijke gegevens.

Zodra wij uw verloren gegevens hebben teruggehaald, moeten wij deze terug plaatsen op een vervangende harde schijf. De kosten van een vervangende schijf zijn hier niet bij inbegrepen. Wij voeren de recovery alleen uit in onze werkplaats.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een desktop op maat maken. De kosten hiervan zijn weer afhankelijk van uw wensen.

Home Repareren Prijzen Opsturen Links
Computerreparatie Amsterdam
hnh-computing.nl Webutation
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Virussen en spyware Installatie antivirus  Onderzoek
Herinstallatie Computer crash Fouten Windows
Data recovery PC opschonen Pc schoonmaken
Zelfbouw computer Computer upgraden Componenten

Copyright © 2013. Alle rechten voorbehouden.