H&H Computing Amsterdam

H&H Computing

Computer reparaties

Direct regelen

Virussen en spyware


Virussen en spyware zijn software die zonder dat je dat weet op je computer worden geïnstalleerd. Beide veroorzaken vaak instabiliteit van het besturingssysteem.


Virussen verspreiden zich op een onopvallende manier zodat deze niet ontdekt worden. Meestal merkt u dus niets wanneer het virus zich installeert op uw systeem. Een virus is echter wel in staat om wijzigingen in uw bestanden aan te brengen of zelfs te verwijderen. Ook kunnen virussen zich vermenigvuldigen en andere programma’s of bestanden besmetten.


Bij spyware gaat het om programma’s die informatie verzamelen van de gebruiker en doorsturen naar de makers. Die informatie wordt vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. Spyware wordt ook gebruikt voor het registreren van wachtwoorden of het laten crashen van uw systeem.


Het is dus erg belangrijk om uw computer virus- en spyware-vrij te houden. Dit doet u door middel van het installeren van een goede virusscanner en antispyware programma. Als er toch een virus door uw beveiliging is gekomen, kunnen wij die voor u verwijderen.Home Repareren Prijzen Opsturen Links
Computerreparatie Amsterdam
hnh-computing.nl Webutation
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Virussen en spyware Installatie antivirus  Onderzoek
Herinstallatie Computer crash Fouten Windows
Data recovery PC opschonen Pc schoonmaken
Zelfbouw computer Computer upgraden Componenten

Copyright © 2013. Alle rechten voorbehouden.